BUDA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BUDA

Φυλή

Creuat American Bully

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 10m 20d

Στο καταφύγιο από

25-05-2022

Χρώμα

MARRÓ-BLANC

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39957


Περιγραφή

CATALÀ:
En Buda ha acabat a la protectora perquè la seva família es va quedar sense casa i ja no el podien cuidar. És un gos bo, carinyós, que ha conviscut amb nens petits i, segons ens va explicar la seva primera família, mai va tenir cap problema de comportament. Ens fa molta llàstima que un gos que ha viscut des de cadell amb una família, ara es trobi de cop i volta en un refugi d'animals... Necessita trobar al més aviat millor una nova família perquè no perdi el seu bon caràcter: des de la protectora fem tot el que podem, però no li podem evitar l'inevitable estrès d'un refugi d'animals ni la tristesa d'haver perdut a la seva família... Si li voleu donar una nova vida, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Buda, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Buda ha acabado en la protectora porque su familia se quedó sin casa y ya no lo podían cuidar. Es un perro bueno, cariñoso, que ha convivido con niños pequeños y, según nos explicó su primera familia, nunca tuvo ningún problema de comportamiento. Nos da mucha lástima que un perro que ha vivido desde cachorro con una familia, ahora se encuentre de repente en un refugio de animales... Necesita encontrar lo antes posible una nueva familia para que no pierda su buen carácter: desde la protectora hacemos todo lo que podemos, pero no le podemos evitar el inevitable estrés de un refugio de animales ni la tristeza de haber perdido a su familia... Si le queréis dar una nueva vida, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Buda, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο