THOR - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

THOR

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 1m 13d

Στο καταφύγιο από

08-06-2022

Χρώμα

Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39953


Περιγραφή

CATALÀ:
En Thor és un gos preciós que ens va arribar amb un punt de por, però des del primer moment es va deixar fer sense cap problema. Ara ja fa un temps que és amb nosaltres i ja ens té confiança. És un bon gos, de caràcter tranquil i afectuós i que conviu molt bé amb gosses femelles (amb mascles depèn). Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thor es un perro precioso que nos llegó con un punto de miedo, pero desde el primer momento se dejó hacer sin ningún problema. Ahora ya lleva un tiempo con nosotros y ya nos tiene confianza. Es un buen perro, de carácter tranquilo y cariñoso y que convive muy bien con perras hembras (con machos depende). Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο