PLE - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

PLE

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 3m 28d

Στο καταφύγιο από

07-06-2022

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39941


Περιγραφή

CATALÀ:
En Ple és un gat que ens desperta molta tendresa. Quan les seves cuidadores s'hi acosten, s'espanta i s'amaga, però si ens hi acostem amb menjar, s'apropa molt animat. No li agraden massa els altres gats, per la qual cosa estaria molt més content com "gat únic". És un gat força tranquil. Busquem per a ell una família de tarannà tranquil que li vulgui donar una nova oportunitat de viure en família. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ple es un gato que nos despierta mucha ternura. Cuando sus cuidadoras se le acercan, se asusta y se esconde, pero si nos acercamos con comida, se acerca muy animado. No le gustan demasiado los otros gatos, por lo que estaría mucho más contento como "gato único". Es un gato bastante tranquilo. Buscamos para él una familia de talante tranquilo que le quiera dar una nueva oportunidad de vivir en familia. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο