TIKA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TIKA

Φυλή

Border Collie

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

10m 16d

Στο καταφύγιο από

07-06-2022

Χρώμα

Blanc-Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39939


Περιγραφή

CATALÀ:
👉ATENCIÓ: LA TIKA ÉS SORDA. Molta gent pregunta per ella, i al saber de la seva limitació es fan enrere. Possiblement, aquest va ser el motiu del seu abandonament. Fora d'això la Tika és una gossa molt dolça, i des de la protectora us donarem les pautes per poder conviure sense problemes. Si voleu adoptar a una gosseta molt guapa i dolça, i fer de la seva limitació una virtut, podeu preguntar per la princesa Tika prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
👉ATENCIÓN: TIKA ES SORDA. Mucha gente pregunta por ella, y al saber de su limitación se echan atrás. Posiblemente este fue el motivo de su abandono. Por lo demásTika es una perra muy dulce, y desde la protectora os daremos las pautas necesarias para poder convivir sin problemas. Si queréis adoptar a una perrita muy guapa y dulce, y hacer de su limitación una virtud, podéis preguntar por la princesa Tika pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο