ABEL - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ABEL

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

6y 2m 12d

Στο καταφύγιο από

03-06-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39928


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Abel és molt carinyós i té a les seves cuidadores completament enamorades! L'Abel va ser abandonat en un parc i va arribar molt espantat, però ara és un veritable amor. No fa massa que és amb nosaltres i si alguna cosa l'espanta, s'amaga, però quan veu que tot està en ordre, torna a sortir a demanar "mimos". És un gat realment encantador! Si voleu adoptar un gat bo, pregunteu per l'Abel prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Abel es muy cariñoso y tiene a sus cuidadoras completamente enamoradas! Abel fue abandonado en un parque y llegó muy asustado, pero ahora es un verdadero amor. No lleva demasiado tiempo con nosotros y si algo le asusta, se esconde, pero cuando comprueba que todo está en orden, vuelve a salir a pedir "mimos". ¡Es un gato realmente encantador! Si queréis adoptar a un gato bueno, preguntad por Abel pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο