MARCELA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MARCELA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 7m 28d

Στο καταφύγιο από

02-06-2022

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39927


Περιγραφή

CATALÀ:
La Marcela és una gata activa i simpàtica: sempre està buscant a les seves cuidadores buscant i fent "mimos", però és d'aquelles gatetes que quan ja té prou carícies, t'ho fa saber. La princesa Marcela ens va arribar amb un problema congènit a les potes del darrere, que fa que tingui un caminar molt peculiar, però no té dolor i fa una vida totalment normal. Busquem per la Marcela una família que tingui ganes de tenir una gateta carinyosa sense excessos i amb la simpatia pròpia dels gats. Podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Marcela es una gata activa y simpática: siempre está persiguiendo a sus cuidadoras buscando y dando "mimos", pero es de aquellas gatitas que cuando ya tiene suficientes caricias, te lo hace saber. La princesa Marcela nos llegó con un problema congénito en las patas traseras, que le produce una manera de caminar muy peculiar, pero no tiene dolor y hace vida totalmente normal. Buscamos para Marcela una familia que tenga ganas de tener una gatita cariñosa sin excesos y con la simpatía propia de los gatos. Podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο