ELISA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ELISA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 10m 5d

Στο καταφύγιο από

29-05-2022

Χρώμα

ROS

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39902


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Elisa és una gateta molt guapa, molt tranquil·la i molt bona, però per ara no li agrada gens la manipulació: es deixa acaronar, però el justet, i cal respectar els temps que ens demanen els animals. Això sí, li encanta jugar amb l'aigua!!! Busquem per a la preciosa Elisa una família que li vulgui respectar els seus temps i el seu espai i, sobretot, que la vulgui estimar molt... Si voleu conèixer a la preciosa Elisa, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Elisa es una gatita muy guapa, muy tranquila y muy buena, pero por ahora no le gusta nada la manipulación: se deja acariciar, pero lo justo, y debemos respetar los tiempos que nos piden los animales. Eso sí, le encanta jugar con el agua!!! Buscamos para la preciosa Elisa una familia que le quiera respetar sus tiempos y su espacio y, sobre todo, que la quiera mucho... Si queréis conocer a la preciosa Elisa, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο