EDI ARA SKY - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

EDI ARA SKY

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

11m 26d

Στο καταφύγιο από

27-05-2022

Χρώμα

Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39900


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Edi és una gosseta preciosa de només un anyet que no ha tingut una vida fàcil. És una gosseta desconfiada, sobretot amb els homes, i necessita una família que la vulgui ajudar a confiar i ser feliç. Des de la protectora us donarem tot el suport necessari perquè pugueu ser una família perfecta! Si li voleu donar una segona oportunitat a la petita Edi, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Edi es una perrita preciosa de tan solo un añito que no ha tenido una vida fácil. Es una perrita desconfiada, sobre todo con los hombres, y necesita una familia que la quiera ayudar a confiar y ser feliz. Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para que podáis ser una familia perfecta! Si le queréis dar una segunda oportunidad a la pequeña Edi, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο