MARIANO - Other - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MARIANO

Φυλή

Mustela ( fura)

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

7m 25d

Στο καταφύγιο από

26-05-2022

Χρώμα

Blanc-Gris

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

39882


Περιγραφή

CATALÀ:
En Mariano és molt jovenet i extremadament bo! Si esteu pensant a portar a casa una petita fura, heu de conèixer al Mariano i us enamorareu d'ell perquè és un amor! Si voleu que formi part de la vostra família, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mariano es muy jovencito y extremadamente bueno! Si estáis pensando en llevar a casa un pequeño hurón, tenéis que conocer a Mariano y os enamoraréis de él porque es un amor! Si queréis que forme parte de vuestra familia, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο