THYSSON

Hello! My name is

THYSSON

Breed
American stafford terrier
Size
Medium
Age
8y 6m 7d
In Shelter Since
22-5-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CABRILS
Registration Number
39872

Description
CATALÀ:
🔴MOLT URGENT!🔴
En Thysson està en una casa d'acollida temporal perquè no s'adaptava a viure en el refugi. La seva història és molt trista, i per a parlar-vos d'ell, molt millor que ho fem amb les paraules de la seva acollidora:
"Thysson (Thay) és d'aquelles històries que et trenquen el cor 💔. Va viure sempre en família fins que va haver d'entrar al refugi per maltractaments a casa. Thay va viure maltractaments cap a ell i va veure com membres de la família eren matractats. Com podríeu confiar en el món🌎 si haguéssiu viscut això? No us faria por i desconfiaríeu?
Per tot el que ha patit, en Thay, en un primer moment, sent inseguretat cap allò desconegut. Però una vegada veu que no ets un perill, confia cegament en tu. Li costa molt poquet confiar, només necessita empatia. A casa és un gos tranquil que adora estar en companyia. S'aguanta les seves necessitats el que faci falta. Necessita una mica d'ajuda a l'exterior, que és on més pors té. Voleu ensenyar-li que el món no és un lloc al qual témer? Pregunteu-nos per ell✨️".

Si li voleu donar a Thay l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd sota mateix d'aquesta descripció.

👉NOTA: Amb en Thay tindreu tot el suport d'educació canina respectuosa. Per a fer l'adaptació el més fàcil i amable per a tots❤️‍🩹.

ESPAÑOL:
🔴¡MUY URGENTE!🔴
Thysson está en una casa de acogida temporal porqué no se adaptaba a vivir en el refugio. Su historia es muy triste, y para hablaros de él, mucho mejor que lo hagamos con las palabras de su acogedora:
"Thysson (Thay) es de esas historias que te rompen el corazón 💔. Vivió siempre en familia hasta que tuvo que entrar al refugio por malos tratos en casa. Thay vivió malos tratos hacia él y vio como miembros de la familia maltrataba a otros de la misma. ¿Cómo confiaríais en el mundo🌎 viviendo eso? ¿No os daría miedo y desconfiaríais?
Por todo lo que ha sufrido, Thay, a primera vista, siente inseguridad hacia lo desconocido. Pero una vez ve que no eres un peligro, confía ciegamente en ti. Le cuesta muy poquito confiar, solo necesita empatía. En casa es un perro tranquilo que adora estar en compañía. Se aguanta sus necesidades lo que haga falta. Necesita un poco de ayuda en el exterior, que es donde más miedos tiene. ¿Queréis enseñarle que el mundo no es un lugar al que temer? Preguntarnos por él✨️".

Si le queréis dar a Thay la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.

👉NOTA: Con Thay tendréis todo el apoyo de educación canina respetuosa. Para hacer la adaptación lo más fácil y amable para todos❤️‍🩹.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me!

No Adoption packages available for this pet

No Timeline posts available for this pet