THYSSON - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

THYSSON

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 5m 26d

Στο καταφύγιο από

22-05-2022

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

39872


Περιγραφή

CATALÀ:
En Thysson és un gos que ho està passant molt malament al refugi: el pobre no entén per què ha acabat en un lloc estrany i li costa agafar confiança... Busquem pel Thysson una família que tingui ganes d'ajudar un gos que ho necessita molt: si no trobem a ningú, serà un d'aquells gossos condemnats a passar la vida en un refugi d'animals... En Thysson només necessita sentir-se segur i estimat... Si li voleu donar l'oportunitat que tant necessita, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Thysson, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Thysson es un perro que lo está pasando muy mal en el refugio: el pobre no entiende por qué ha acabado en un lugar extraño y le cuesta coger confianza... Buscamos para Thysson una familia que tenga ganas de ayudar a un perro que lo necesita mucho: si no encontramos a nadie, será uno de aquellos perros condenados a pasar la vida en un refugio de animales... Thysson solamente necesita sentirse seguro y querido... Si le queréis dar la oportunidad que tanto necesita, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Thysson, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο