VOIKA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

VOIKA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

5y 5m 25d

Στο καταφύγιο από

22-05-2022

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39869


Περιγραφή

CATALÀ:
A la Voika la van deixar lligada en un arbre. És una gossa amb un caràcter molt bo, però té molta energia, i per això busquem per a ella una família de tarannà actiu que li pugui donar a la bona de la Voika els passejos, joc i companyia que necessita. És una molt bona gosseta que mereix trobar una família que la cuidi i l'estimi molt! Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
A Voika la dejaron atada en un árbol. Es una perra con un carácter muy bueno, pero tiene mucha energía, y por eso buscamos para ella una familia de talante activo que le pueda dar a la buena de Voika los paseos, juego y compañía que necesita. Es una muy buena perrita que merece encontrar una familia que la cuide y lo quiera mucho! Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο