ZEUS ara NINU - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ZEUS ara NINU

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 13d

Στο καταφύγιο από

21-05-2022

Χρώμα

Negre-marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39863


Περιγραφή

CATALÀ:
En Zeus és un gos molt jovenet i molt guapo que ens va arribar juntament amb un altre gos, en Ninu. És un gos molt bo, tot i que una mica tímid, però quan agafa confiança és un gos molt tendre. Tenia família, però no n'ha volgut saber res... No volem fer comentaris al respecte, només volem trobar pel bo del Zeus una nova família que el vulgui cuidar i estimar per sempre. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Zeus es un perro muy jovencito y muy guapo que nos llegó junto con otro perro, Ninu. Es un perro muy bueno, aunque un poco tímido, pero cuando coge confianza es un perro muy tierno. Tenía familia, pero no ha querido saber nada de él... No queremos hacer comentarios al respecto, solo queremos encontrar para el bueno de Zeus una nueva familia que lo quiera cuidar y querer para siempre. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο