MEL - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MEL

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 3m 15d

Στο καταφύγιο από

17-05-2022

Χρώμα

Carei

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39837


Περιγραφή

CATALÀ:
La Mel és una gateta preciosa i és molt dolça: no fa més que donar i buscar "mimos". Si esteu pensant en portar una gateta a casa, veniu-la a conèixer perquè és una gateta realment encantadora. El fet de ser del seu color i ja no ser un cadell, fa que molta gent no la vulgui ni conèixer... Si li voleu donar una nova vida a una gateta boníssima, pregunteu per la Mel prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Mel es una gatita preciosa y es muy dulce: no hace más que dar y buscar "mimos". Si estáis pensando en llevar una gatita a casa, venidla a conocer porque es una gatita realmente encantadora. El hecho de ser de su color y ya no ser un cachorro, hace que mucha gente no la quiera ni conocer... Si le queréis dar una nueva vida a una gatita buenísima, preguntad por Mel pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο