KALA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KALA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 3m 3d

Στο καταφύγιο από

15-05-2022

Χρώμα

CAREY

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39832


Περιγραφή

CATALÀ:
La Kala és una gateta preciosa i molt joveneta que ens ha robat el cor: és una gateta bona i molt dolça, tot i que encara està una mica espantadeta... És un encant de gateta que necessita una família per sempre... Si voleu conèixer a la princesa Kala, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kala es una gatita preciosa y muy jovencita que nos ha robado el corazón: es una gatita buena y muy dulce, aunque todavía está un poco asustadita... Es un encanto de gata y necesita una familia... Si queréis conocer a la princesa Kala, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο