FERNI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

FERNI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 3m 5d

Στο καταφύγιο από

13-05-2022

Χρώμα

Blanc-Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39825


Περιγραφή

CATALÀ:
En Ferni és un gatet molt jove, molt guapo i extremadament bo: és molt carinyós i adora donar i rebre carícies. No és un cadell, però és un gatet adorable que també necessita una família... Podeu preguntar pel bo del Ferni prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Ferni es un gatito muy joven, muy guapo y extremadamente bueno: es muy cariñoso y adora dar y recibir caricias. No es un cachorro, pero es un gatito adorable que también necesita una familia... Podéis preguntar por el bueno de Ferni entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο