CASH - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CASH

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y

Στο καταφύγιο από

11-05-2022

Χρώμα

Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39817


Περιγραφή

CATALÀ:
En Cash ha entrat al refugi provinent de benestar social. La que va ser la seva família ens va explicar que és un gos bo i que li agrada la companyia de la gent, tot i no ser un gos extremadament afectuós. Per exemple: no li agrada la companyia dels nens ni de la gent massa invasiva. Té bona relació amb altres gossos (amb gats no) i està acostumat a viure en família. Li agrada molt jugar, sobretot amb pals. Si li voleu donar una oportunitat al bo del Cash, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cash ha entrado en el refugio procedente de bienestar social. La que fue su familia nos explicó que es un perro bueno y que le gusta la compañía de la gente, aunque no es un perro extremadamente cariñoso. Por ejemplo: no le gusta la compañía de los niños ni de la gente demasiado invasiva. Tiene buena relación con otros perros (con gatos no) y está acostumbrado a vivir en familia. Le gusta mucho jugar, sobre todo con palos. Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Cash, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο