CRETA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CRETA

Φυλή

yorkshire

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

8y 2m

Στο καταφύγιο από

09-05-2022

Χρώμα

Negre-Ros

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39814


Περιγραφή

CATALÀ:
La Creta és una gosseta molt bona, però ens ha arribat plena de tumors a les mames. Fins que no porti 20 dies amb nosaltres, no la podem operar... Quan faci els 20 dies, li extirparem els tumors i farem la biòpsia. Fins que no tinguem els resultats de la biòpsia, no podem saber quina esperança de vida té... Si essent conscients de la situació de la petita Creta, igualment la voleu adoptar i donar-li una oportunitat el que li quedi de vida, sigui molt o poc, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Creta es una perrita muy buena, pero nos ha llegado llena de tumores en las mamas. Hasta que no lleve 20 días con nosotros, no la podemos operar... Cuando hayan transcurrido los 20 días, le extirparemos los tumores y haremos la biopsia. Hasta que no tengamos los resultados de la biopsia, no podemos saber qué esperanza de vida tiene... Si siendo conscientes de la situación de la pequeña Creta, igualmente la queréis adoptar y darle una oportunidad lo que le quede de vida, sea mucho o poco, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο