BONICA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BONICA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μικρό

Ηλικία

3y 3m 19d

Στο καταφύγιο από

07-05-2022

Χρώμα

Marró -Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39807


Περιγραφή

CATALÀ:
La Bonica és una gosseta preciosa i amb un caràcter boníssim: és molt carinyosa, juganera i simpàtica. Busquem per a ella una família que la vulgui cuidar i estimar per sempre. Si la voleu conéixer, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bonica es una perrita preciosa y con un carácter buenísimo: es muy cariñosa, juguetona y simpática. Buscamos para ella una familia que la quiera cuidar y querer para siempre. Si la queréis conocer, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο