OLIMPIA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

OLIMPIA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 1m 25d

Στο καταφύγιο από

07-05-2022

Χρώμα

Marró-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39804


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Olímpia és una gosseta preciosa, un veritable encant! Va entrar juntament amb l'Odisea, i totes dues tenen molt bona relació amb les persones. De moment, amb gossos mascles tenen molt bona relació (amb gats no ho sabem). L'Olímpia mereix trobar una llar! Per a més informació, premeu el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Olimpia es una perrita joven y preciosa, un encanto! Entró junto con Odisea, y ambas tienen muy buena relación con personas. De momento, con perros machos tienen muy buena relación (con gatos no lo sabemos). Olimpia merece un hogar! Para más información, apretad el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο