ODISEA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ODISEA

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 1m 26d

Στο καταφύγιο από

07-05-2022

Χρώμα

Blanc-Taques Marrons

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39803


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Odisea és una gosseta preciosa, un veritable encant! Va entrar juntament amb una altra gosseta, l'Olímpia, i totes dues tenen molt bona relació amb les persones. L'Odisea mereix trobar una família! Si li voleu donar una oportunitat, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Odisea es una perrita preciosa, un verdadero encanto! Entró junto con Olimpia y ambas tienen muy buena relación con personas. Odisea merece un hogar! Si le queréis dar una oportunidad, podéis preguntar por ella apretando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο