KELABU - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KELABU

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 10m 27d

Στο καταφύγιο από

06-05-2022

Χρώμα

Gris-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39802


Περιγραφή

CATALÀ:
En Kelabu ens va arribar molt espantadet i es passava el dia amagat, però ha anat agafant confiança i ara es mostra molt carinyós amb les cuidadores i voluntaris. És un gatet molt guapo, molt bo i molt tranquil que necessita molt una família… No és un cadell però és un amor i necessita una casa... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kelabu nos llegó muy asustado y se pasaba el día escondido, pero ha ido cogiendo confianza y ahora se muestra muy cariñoso con las cuidadoras y voluntarios. Es un gatito muy guapo, muy bueno y muy tranquilo que necesita mucho una familia… No es un cachorro, pero es un amor y necesita una casa... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο