BIANCA ARA COCO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BIANCA ARA COCO

Φυλή

Mestis border collie

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 2d

Στο καταφύγιο από

06-05-2022

Χρώμα

Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39801


Περιγραφή

CATALÀ:
La Bianca és una gosseta preciosa i amb un caràcter molt bo. És molt moguda i necessita una família que li pugui proporcionar moments de joc, passeig i, sobretot, d'amor i companyia. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bianca es una perrita preciosa y con un carácter muy bueno. Es muy movida y necesita una familia que le pueda proporcionar momentos de juego, paseo y, sobre todo, de amor y compañía. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella apretando el botón ADOPTAME que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο