LLUNA ARA COCO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LLUNA ARA COCO

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 1m 26d

Στο καταφύγιο από

05-05-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39798


Περιγραφή

CATALÀ:
La Lluna és una gosseta que ens va arribar completament bloquejada per la por. Així i tot, quan se sent segura no li costa molt agafar vincle i, tot i que continua espantada, agraeix les carícies i també les torna. És una bona gosseta que ben segur no ha tingut un passat gens bo pobreta... Busquem per a ella una família que vulgui ajudar una gosseta que ho necessita molt... Des de la protectora us donarem tot el suport necessari per ajudar-vos en la seva adaptació. Si li voleu donar una vida nova a la princesa Lluna, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lluna es una perrita que nos llegó completamente bloqueada por el miedo. Aun así, cuando se siente segura, no le cuesta mucho coger vínculo y, aunque continúa asustada, agradece las caricias y también las da. Es una buena perrita que no ha tenido un pasado bueno pobrecita... Buscamos para ella una familia que quiera ayudar a una perrita que lo necesita mucho... Desde la protectora os daremos todo el apoyo necesario para ayudaros en su adaptación. Si le queréis dar una vida nueva a la princesa Lluna, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο