PLUTO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

PLUTO

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

1y 5d

Στο καταφύγιο από

04-05-2022

Χρώμα

Blanc-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39792


Περιγραφή

CATALÀ:
En Pluto és molt jovenet i és un gos molt bo. Té molta energia, però és normal en un gos de la seva edat. Busquem per a ell una família que tingui ganes de tenir un bon company d'aventures. Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Pluto prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Pluto es muy jovencito y es un perro muy bueno. Tiene mucha energía, pero es normal en un perro de su edad. Buscamos para él una familia que tenga ganas de tener un buen compañero de aventuras. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Pluto pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο