HULK - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

HULK

Φυλή

Pastor belga malinois(beig)

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

5y 7m 1d

Στο καταφύγιο από

01-09-2022

Χρώμα

Marró-Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39781


Περιγραφή

CATALÀ:
En Hulk és un gos molt bo que ens va arribar ple de mossegades al coll. A més a més, ha donat positiu en leishmània, però amb tractament i controls pot fer una vida totalment normal. És un gos amb un caràcter molt tranquil. Busquem per a ell una família que el vulgui cuidar i estimar com es mereix. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hulk es un perro muy bueno que nos llegó lleno de mordiscos en el cuello. Además, ha dado positivo en leishmania, pero con tratamiento y controles puede hacer una vida totalmente normal. Es un perro con un carácter muy tranquilo. Buscamos para él una familia que lo quiera cuidar y querer como se merece. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο