TIMOR - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TIMOR

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

1y 4m 25d

Στο καταφύγιο από

02-05-2022

Χρώμα

NEGRE-FOC

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39772


Περιγραφή

CATALÀ:
En Timor és un gos preciós i molt jovenet. Té un caràcter boníssim i és un amor. Busquem per a ell una família de tarannà actiu, perquè el bo del Timor té molta energia. És un bon gos que està molt nerviós al refugi i que necessita trobar al més aviat millor una família per evitar que massa temps en una gàbia el torni un gos trist... Si el voleu conèixer, podeu preguntar pel bo del Timor prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Timor es un perro precioso y muy jovencito. Tiene un carácter buenísimo y es un amor. Buscamos para él una familia de talante activo, porque el bueno de Timor tiene mucha energía. Es un buen perro que está muy nervioso en el refugio y que necesita encontrar lo antes posible una familia para evitar que, demasiado tiempo en una jaula, lo convierta en un perro triste... Si lo queréis conocer, podéis preguntar por el bueno de Timor pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο