CARRIE - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CARRIE

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 10m 7d

Στο καταφύγιο από

02-05-2022

Χρώμα

MARRO

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

Σε φιλοξενία

Αριθμός Εγγραφής

39771


Περιγραφή

CATALÀ:
La Carrie és una gosseta amb un caràcter boníssim; tothom qui la coneix només pot exclamar: quina gosseta més dolça!!! Si li voleu donar una oportunitat a la bona de la Carrie, podeu preguntar per ella prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Carrie es una perrita con un carácter buenísimo: todo el que la conoce solo puede exclamar: ¡qué perrita más dulce!!! Si le queréis dar una oportunidad a la buena de Carrie, podéis preguntar por ella pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο