MARTINA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

MARTINA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 1m

Στο καταφύγιο από

27-04-2022

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39719


Περιγραφή

CATALÀ:
La Martina és una gateta molt joveneta: i no només és una preciositat, és que a més a més és una gateta molt dolça i encantadora. Si esteu pensant a portar una gateta a casa, veniu-la a conèixer: no podreu evitar enamorar-vos d'ella! Si li voleu donar una oportunitat de viure en família, podeu preguntar per la princesa Martina prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Martina es una gatita muy jovencita: y no solo es una preciosidad, es que además es una gatita muy dulce y encantadora. Si estáis pensando en llevar una gatita a casa, venidla a conocer: no podréis evitar enamoraros de ella! Si le queréis dar una oportunidad de vivir en familia, podéis preguntar por la princesa Martina entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο