NILA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

NILA

Φυλή

Mestis american sttanford

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

4y 3m

Στο καταφύγιο από

20-04-2022

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39694


Περιγραφή

CATALÀ:
La Nila és una gosseta realment adorable i bona: un encant de gosseta. Però ser de la seva raça, li posarà les coses complicades.... Mireu més enllà de les races i doneu-li una oportunitat a aquesta princesa de mirada tendra... Pregunteu per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nila es una perrita realmente adorable y buena: un encanto de perrita. Pero ser de su raza, le pondrá las cosas complicadas.... Mirad más allá de las razas y dadle una oportunidad a esta princesa de mirada tierna... Preguntad por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο