TEODORO - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

TEODORO

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 26d

Στο καταφύγιο από

20-04-2022

Χρώμα

Blanc-Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39692


Περιγραφή

CATALÀ:
En Teodoro és un gat molt jovenet i és un veritable encant: és molt carinyós i molt dolç. No té ni l'any: encara és un "nen petit"... Si voleu conèixer al preciós Teodoro, només cal que premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Teodoro es un gato muy jovencito y es un verdadero encanto: es muy cariñoso y muy dulce. No tiene ni un añito: todavía es un "niño pequeño"... Si queréis conocer al precioso Teodoro, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο