ROCKY - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

ROCKY

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

3y 6m 2d

Στο καταφύγιο από

16-04-2022

Χρώμα

Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39671


Περιγραφή

CATALÀ:
En Rocky és un gos amb un caràcter molt bo: adora estar amb la gent i li encanta rebre carícies. Al refugi conviu amb una femella, i amb els altres gossos mai ha tingut cap problema. Si esteu pensant en portar un company de quatre potes a casa, mireu més enllà de les races i veniu a conèixer al bo del Rocky... No volem que perdi el seu bon caràcter per haver de passar massa temps a un refugi d'animals... Si li voleu donar una oportunitat al preciós Rocky, pregunteu per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció o passeu pel refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Rocky, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Rocky es un perro con un carácter muy bueno: adora estar con la gente y le encanta recibir caricias. En el refugio convive con una hembra, y con los demás perros no ha tenido nunca ningún tipo de problema. Si estáis pensando en llevar un compañero de cuatro patas a casa, mirad más allá de las razas y venid a conocer al bueno de Rocky... No queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si le queréis dar una oportunidad al precioso Rocky, preguntad por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o venid directament al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Rocky, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο