URI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

URI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 2m 6d

Στο καταφύγιο από

15-04-2022

Χρώμα

NEGRE

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39666


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Uri és un gat preciós que ens ha enamorat de seguida. AL pobre Uri el vam trobar amb una fractura de maluc, però és molt lleu i no cal operar-lo, tot i que necessita un temps de repòs. Camina força bé, però ens té una mica preocupats perquè li costa menjar: només menja quan estem per ell donant-li "mimos". L'Uri és un gat molt carinyós, i necessita una família que disposi de temps per dedicar-li atenció i ajudar-lo en la seva recuperació. Si voleu adoptar un gat que ho necessita molt, premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Uri es un gato precioso que nos ha enamorado enseguida. Al pobre Uri lo encontramos con una fractura de cadera, pero es muy leve y no es necesario operar, aunque necesita un tiempo de reposo. Camina bastante bien, pero nos tiene un poco preocupados porque le cuesta comer: sólo come cuando estamos por él dándole "mimos". Uri es un gato muy cariñoso, y necesita una familia que disponga de tiempo para dedicarle atención y ayudarlo en su recuperación. Si queréis adoptar a un gato que lo necesita mucho, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο