HAPPY - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

HAPPY

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 2m 26d

Στο καταφύγιο από

13-04-2022

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CABRILS

Αριθμός Εγγραφής

39655


Περιγραφή

CATALÀ:
En Happy és un gat preciós, molt afectuós i molt bo! El bo del Happy és positiu a immunodeficiència felina, però pot fer vida normal: aquest virus no és preocupant sempre que se li doni una bona qualitat de vida. Des de la protectora recomanem que, en el cas de conviure amb més gats, que siguin també positius al virus o, si no el tenen, que siguin molt sociables (es pot contagiar per mossegada). En Happy mereix trobar una família que se l'estimi molt! Si voleu saber més coses sobre el gat més dolç del món, premeu l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Happy es un gato precioso, muy cariñoso y muy bueno! El bueno de Happy es positivo a inmunodeficiencia felina, pero puede hacer vida normal: este virus no es preocupante siempre que se le dé una buena calidad de vida. Desde la protectora recomendamos que, en el caso de convivir con más gatos, sean también positivos al virus o, si no lo tienen, que sean muy sociables (se puede contagiar por mordisco). Happy merece encontrar una familia que lo quiera mucho! Si queréis saber más cosas sobre el gato más dulce del mundo, entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο