YACKY - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

YACKY

Φυλή

Creuat Llaurador

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

10y 2m 7d

Στο καταφύγιο από

28-03-2022

Χρώμα

Beig

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39601


Περιγραφή

CATALÀ:
La Yacky ens ha arribat a través de benestar social perquè el seu propietari ja no se'n podia fer càrrec per malaltia. Ha viscut tota la seva vida en família, des de cadelleta, i ara es veu vivint a la gàbia d'un refugi... La Yacky és una gossa bona que vivia sense més animals. No té encara totes les rutines d'anar a passejar al carrer i fer totes les seves necessitats fora, perquè passava molt de temps al terreny de la casa. Però quan surt no té conflictes amb els altres gossos (als gats els borda, però no els persegueix). És una gossa obedient i bona i, quan s'ha trobat amb nens, el seu comportament sempre ha estat amigable. Li agrada molt jugar amb la pilota, i tot i que a casa acostumava a trencar objectes quan es quedava sola, són rutines que es poden canviar amb bones pautes de comportament. Ens fa molta pena perquè, amb la seva edat, entrar a viure a un refugi pot fer que emmalalteixi o canviï el seu caràcter amigable... Si us plau, si li podeu donar l'oportunitat de viure de nou en família, no us ho penseu i pregunteu per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Yacky nos ha llegado a través de bienestar social porque su propietario ya no se podía hacer cargo de ella por enfermedad. Ha vivido toda su vida en familia, desde cachorrita, y ahora se ve viviendo en la jaula de un refugio... Yacky es una perra buena que vivía sin más animales. No tiene todavía todas las rutinas de ir a pasear a la calle y hacer sus necesidades fuera, porque pasaba mucho tiempo en el terreno de la casa. Pero cuando sale no tiene conflictos con los otros perros (a los gatos los ladra, pero no los persigue). Es una perra obediente y buena y, cuando se ha encontrado con niños, su comportamiento siempre ha sido amigable. Le gusta mucho jugar con la pelota, y aunque en casa acostumbraba a romper cosas cuando se quedaba sola, son rutinas que se pueden cambiar con buenas pautas de comportamiento. Nos da mucha lástima porque, con su edad, entrar a vivir en un refugio puede hacer que enferme o cambie su carácter amigable... Por favor, si le podéis dar la oportunidad de vivir de nuevo en familia, no os lo penséis y perguntad por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο