FABI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

FABI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 3m 25d

Στο καταφύγιο από

21-03-2022

Χρώμα

Blanc-Gris

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39581


Περιγραφή

CATALÀ:
La Fabi fa pocs dies que viu amb nosaltres. Tot i que és tímida, de mica en mica agafa confiança i es mostra bona i afectuosa. No volem que passi molt de temps al refugi i, per això, necessitem una família que li doni una oportunitat per a ser feliç. De moment no sabem quina relació té amb la resta d'animals. Si voleu conèixer a la preciosa Fabi, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fabi lleva pocos días con nosotros. Aunque es tímida, poco a poco coge confianza y se muestra buena y cariñosa. No queremos que pase mucho tiempo en el refugio y, por eso, necesitamos una familia que le dé una oportunidad para ser feliz. De momento no sabemos qué relación tiene con el resto de animales. Si queréis conocer a la preciosa Fabi, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο