RIO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

RIO

Φυλή

American stafford terrier

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y 3m

Στο καταφύγιο από

22-02-2022

Χρώμα

Tigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39514


Περιγραφή

CATALÀ:
En Rio és un gos tranquil, respectuós, una mica insegur davant desconeguts, però triga un minut a agafar-te confiança. Passeja molt tranquil i li encanta anar amb cotxe: hi puja tot sol! És un bon gos, molt jovenet, que està començant a descobrir el món i a entendre que li queden coses molt bones per viure. El voleu acompanyar en aquest descobriment i demostrar-li lo bonic que és el món? Si voleu conèixer al bo de Rio, pregunteu per ell entrant en l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Río es un perro tranquilo, respetuoso, un poco inseguro ante desconocidos, pero tarda un minuto en cogerte confianza. Pasea muy tranquilo y le encanta ir en coche: se sube solo! Es un buen perro, muy jovencito, que está empezando a descubrir el mundo y a entender que le quedan cosas muy buenas por vivir. ¿Queréis acompañarle en este descubrimiento y demostrarle lo bonito que es el mundo? Si queréis conocer al bueno de Rio, preguntad por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο