FROG - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

FROG

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

3y 4m 26d

Στο καταφύγιο από

22-02-2022

Χρώμα

Negre-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39513


Περιγραφή

CATALÀ:
En Frog és un gatet preciós que va arribar molt espantat, però ara ja s'ha fet a l'espai i ha vist que les seves cuidadores i els voluntaris només el volen cuidar. Ara el bo del Frog és un gat que busca i agraeix molt les carícies i, a més a més, ha fet una nòvia a la gatera, la gateta Fabi, que és timideta però que sempre està al costat del Frog: s'estimen molt!!! Van arribar per separat, però ara seria un somni que algú els volgués adoptar junts, perquè són una parella inseparable! Si voleu conèixer al Frog i a la Fabi, podeu preguntar per ells prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Frog es un gatito precioso que llegó muy asustado, pero ahora ya se ha hecho al lugar y ha visto que sus cuidadoras y los voluntarios solo lo quieren cuidar. Ahora el bueno de Frog es un gato que busca y agradece mucho las caricias y, además, se ha echado una nòvia en la gatera, la gatita Fabi, que es timidita pero que siempre está junto a Frog: ¡se quieren muchísimo!!! Llegaron por separado, pero ahora sería un sueño que alguien los quisiera adoptar juntos, porque son una pareja inseparable! Si queréis conocer a Frog y a Fabi, podéis preguntar por ellos pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο