EMU - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

EMU

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 7m 17d

Στο καταφύγιο από

21-02-2022

Χρώμα

Atigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39503


Περιγραφή

CATALÀ:
L'Emu és un gatet encara molt jovenet i el pobre ja ha hagut de saber què és l'abandonament... És un gat sociable i tranquil, però amb l'estrès que hi ha a un refugi segons com acaba mossegant si l'acaricies massa, però la seva cuidadora ens diu que segurament és perquè està molt agobiat a la gatera... Busquem per a ell una família que li vulgui respectar el seu espai. És un gat bo, però si passa massa temps al refugi, ens temem que serà un d'aquells gats invisibles que acaben passant anys tancats... Si li voleu donar una oportunitat al petit Emu, si us plau, pregunteu per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Emu es un gatito todavía muy jovencito y el pobre ya ha tenido que saber qué es el abandono... Es un gato sociable y tranquilo, pero con el estrés que hay en un refugio según cómo acaba mordiendo si lo acaricias demasiado, pero su cuidadora nos dice que seguramente es porque está muy agobiado en la gatera... Buscamos para él una familia que le quiera respetar su espacio. Es un gato bueno, pero si pasa demasiado tiempo en el refugio, nos tememos que será uno de aquellos gatos invisibles que acaban pasando años encerrados... Si le queréis dar una oportunidad al pequeño Emu, por favor, preguntad por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο