LUNA - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LUNA

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

7y 2m 27d

Στο καταφύγιο από

16-02-2022

Χρώμα

Tigrat-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39487


Περιγραφή

CATALÀ:
La Luna va arribar juntament amb les seves "germanes" Lana i Humeta provinents de benestar social, perquè la seva família ja no les podia cuidar. Estan les 3 molt espantades, però són unes gatetes bones que necessiten tornar a viure en família. Busquem per la Lluna i per les seves germanes famílies de tarannà tranquil que els hi vulguin donar una nova oportunitat... Si voleu conèixer a la Luna o a les seves germanes, podeu preguntar per ella o elles prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Luna llegó junto con sus "hermanas" Lana y Humeta procedentes de bienestar social, porque su familia ya no las podía cuidar. Están las 3 muy asustadas, pero son unas gatitas buenas que necesitan volver a vivir en familia. Buscamos para Luna y para sus hermanas familias de talante tranquilo que les quieran dar una nueva oportunidad... Si queréis conocer a Luna o a sus hermanas, podéis preguntar por ella o ellas entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο