CARDIF - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CARDIF

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

7y 11m 6d

Στο καταφύγιο από

25-01-2022

Χρώμα

BEIGE

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CAADMATARÓ

Αριθμός Εγγραφής

39416


Περιγραφή

CATALÀ:
En Cardif és un gos sociable amb la gent, divertit i respectuós. Se sent bastant insegur en entorn urbà, però ho està normalitzant ràpidament i cada vegada passeja més tranquil, no reacciona a res i va tranquil en el cotxe. No ho ha passat gens bé, i ara necessita una família que li doni tot l'afecte i seguretat que li ha faltat. Si li voleu donar una oportunitat al preciós Cardif, podeu preguntar per ell entrant a l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Cardif es un perro sociable con personas, divertido y respetuoso. Se siente bastante inseguro en entorno urbano, pero lo está normalizando rápido y cada vez pasea más tranquilo, no reacciona a nada y va tranquilo en el coche. No lo ha pasado nada bien y ahora necesita una familia que le dé todo el cariño y seguridad que le ha faltado. Si le queréis dar una oportunidad al precioso Cardif, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο