DORITA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

DORITA

Φυλή

Creuat de pit bull

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

8m 10d

Στο καταφύγιο από

19-01-2022

Χρώμα

Blanc-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39401


Περιγραφή

CATALÀ:
La Dorita és una cadellota preciosa i molt bona, molt divertida i amb molt amor per donar. Serà de mida mitjana-gran o gran i necessitarà llicència de gpp. Si estàs pensant en portar un gos a casa, mira més enllà de les races i dóna-li una oportunitat a la petita Dorita... Els cadells de la seva raça sempre ho tenen molt més difícil... Si la voleu conèixer, pregunteu per la Dorita escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Dorita es una cachorra preciosa y muy buena, muy divertida y con mucho amor para dar. Será de tamaño mediano-grande o grande y necesitará licencia de ppp. Si estás pensando en traer un perro a casa, mira más allá de las razas y dale una oportunidad a la pequeña Dorita... Los cachorros de su raza siempre lo tienen mucho más difícil... Si la queréis conocer, preguntad por Dorita escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο