GILDA ara MILA - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

GILDA ara MILA

Φυλή

Mestís

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y 5m 8d

Στο καταφύγιο από

15-01-2022

Χρώμα

Negre-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39386


Περιγραφή

CATALÀ:
La Gilda és una gosseta molt joveneta que ens ha arribat al refugi amb moltíssima por i amb molta ansietat. De mica en mica va agafant confiança amb les seves cuidadores, però el que de veritat necessita és una família que la vulgui estimar per sempre i una llar des d'on sentir-se segura... Amb la resta de gossos té bona relació (amb gats no ho sabem). Qui l'adopti ha de tenir clar que és una gosseta tímida, i que caldrà dedicar-li temps per ajudar-la... Si voleu conèixer i ajudar a la petita Gilda, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Gilda es una perrita muy jovencita que nos ha llegado al refugio con muchísimo miedo y con mucha ansiedad. Poco a poco va cogiendo confianza con sus cuidadoras, pero lo que de verdad necesita es una familia que la quiera y un hogar desde donde sentirse segura... Con el resto de perros tiene buena relación (con gatos no lo sabemos). Quién la adopte tiene que tener claro que es una perrita tímida, y que habrá que dedicarle tiempo para ayudarla... Si queréis conocer y ayudar a la pequeña Gilda, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο