BELLATRIX ara BLUE - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

BELLATRIX ara BLUE

Φυλή

Mestís American Staffordshire Terrier

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

1y 4m 17d

Στο καταφύγιο από

15-01-2022

Χρώμα

Negre-blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39378


Περιγραφή

CATALÀ:
La Bellatrix és un d'aquells casos que quan arriben al refugi ens trenquen el cor... Ens va arribar amb un aspecte molt deixat (estem pendents de saber si és positiva en leishmània) i molt desconfiada: al començament no ens hi podíem acostar. Però ja ha millorat molt, i ja té ganes de jugar, tot i que continua mantenint un punt de desconfiança. Busquem per la Bellatrix una família que la vulgui estimar i cuidar com es mereix... Si voleu adoptar una gosseta que ho necessita molt, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bellatrix es uno de aquellos casos que cuando llegan al refugio nos rompen el corazón... Nos llegó con un aspecto muy dejado (estamos pendientes de saber si es positiva en leishmania) y muy desconfiada: al principio no nos podíamos ni acercar a ella. Pero ya ha mejorado mucho, y ya tiene ganas de jugar, aunque continúa manteniendo un punto de desconfianza. Buscamos para Bellatrix una familia que la quiera y la cuide como se merece... Si queréis adoptara una perrita que lo necesita mucho, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο