FRANCIS - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

FRANCIS

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

2y 4m 18d

Στο καταφύγιο από

13-01-2022

Χρώμα

Atigrat

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39371


Περιγραφή

CATALÀ:
En Francis és un gat realment bo: no és un cadell, però és un gat amb tota la vida al seu davant i molt amor per donar: és un veritable encant i mereix trobar una família que se l'estimi i el cuidi... Si voleu conèixer al bo del Fancis, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Francis es un gato realmente bueno: no es un cachorro, pero es un gato con toda la vida por delante y mucho amor para dar: es un verdadero encanto y merece encontrar una familia que lo quiera y lo cuide... Si queréis conocer al bueno de Fancis, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο