KIPI - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

KIPI

Φυλή

Europea

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

11y 4m 12d

Στο καταφύγιο από

07-01-2022

Χρώμα

Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39356


Περιγραφή

CATALÀ:
En Kipi és un gat ja adult que van deixar abandonat dins d'un transportí segellat amb precinte... No volem fer comentaris perquè és de vergonya que algú es desfaci del seu animal d'aquesta manera... Ara el que cal és trobar una nova família pel Kipi. És un gat bo, però força independent. A més a més és sord, per la qual cosa necessita una família generosa que vulgui aprendre a relacionar-se amb ell... El pobre Kipi mereix aconseguir una família de veritat, que l'estimi, el respecti i, sobretot, que no l'abandoni mai més... Si voleu conèixer al pobre Kipi, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kipi es un gato ya adulto que dejaron abandonado en un transportín sellado con precinto... No queremos hacer comentarios porque es de vergüenza que alguien se deshaga de su animal de este modo... Ahora lo necesitamos es encontrar una nueva familia para Kipi. Es un gato bueno, pero bastante independiente. Además es sordo, por lo que necesita una familia generosa que quiera aprender a relacionarse con él... El pobre Kipi merece conseguir una familia de verdad, que lo quiera, lo respete y, sobre todo, que no lo abandone nunca más... Si queréis conocer al pobre Kipi, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο