LILO

Hello! My name is

LILO

Breed
American stafford terrier
Size
Large
Age
6y 11m 4d
In Shelter Since
3-1-2022
Color
Negre-Blanc
Country
Spain
Location
CCAAC BARCELONES
Registration Number
39347

Description
CATALÀ:
La Lilo és una una gosseta sensible, afectuosa i molt sociable amb la gent i sempre està demanant "mimos". No s'adapta a la vida en un refugi d'animals, i ho passa especialment malament quan escolta els lladrucs dels gossos de les gàbies contigües a la seva: ella necessita viure sense lladrucs... Busquem una família que li vulgui donar una nova oportunitat a la princesa Lilo, i molt millor sense més gossos, perquè Lilo serà més feliç sent "filla única". És una molt bona "noia" i no volem que perdi el seu bon caràcter per passar massa temps en un refugi d'animals... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella entrant en l'enllaç d'adopció que teniu en verd al final d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! La Lilo, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Lilo es una una perrita sensible, cariñosa y muy sociable con la gente y siempre está pidiendo mimos. No se adapta a la vida en un refugio de animales, y lo pasa especialmente mal cuando escucha los ladridos de los perros de las jaulas contiguas a la suya: ella necesita vivir sin ladridos... Buscamos una familia que le quiera dar una nueva oportunidad a la princesa Lilo, y mucho mejor sin más perros, porque Lilo será más feliz siendo "hija única". Es una muy buena "chica" y no queremos que pierda su buen carácter por pasar demasiado tiempo en un refugio de animales... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Lilo, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

No Timeline posts available for this pet