LUIGI ARA MAYLO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LUIGI ARA MAYLO

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

2y 4m

Στο καταφύγιο από

02-01-2022

Χρώμα

Negre

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

REFUGI CAL PILE

Αριθμός Εγγραφής

39340


Περιγραφή

CATALÀ:
En Maylo és un gos molt bo amb la gent, però, possiblement per l'estrès d'un refugi, porta molt malament la relació amb altres gossos, tot i que ara mateix està convivint amb una femella, però és força selectiu. En Maylo és un gos bo, però té molta energia, i necessita una família que el pugui seguir i li pugui donar la vida que mereix i necessita. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maylo es un perro muy bueno con la gente, pero, posiblemente por el estrés de un refugio, lleva muy mal la relación con otros perros, aunque ahora mismo está conviviendo con una hembra, pero es bastante selectivo. Maylo es un perro bueno, pero tiene mucha energía, y necesita una familia que lo pueda seguir y le pueda dar la vida que merece y necesita. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο