CASPER - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

CASPER

Φυλή

Mestis

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

5y 1m 4d

Στο καταφύγιο από

17-12-2021

Χρώμα

Canyella-Blanc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39294


Περιγραφή

CATALÀ:
En Casper és un gos boníssim i molt carinyós i sociable, tant amb les persones com amb els altres gossos. El pobre va veient com gossos més joves que han conviscut amb ell van sortint adoptats, mentre ell continua esperant perquè ningú pregunta per ell... Nosaltres sabem que és un gos fantàstic i que qui l'adopti tindrà un company de vida extraordinari i un gran amic... Si li voleu donar una nova oportunitat a aquest gos de mirada tendra, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Casper es un perro buenísimo y muy cariñoso y sociable, tanto con las personas como con los otros perros. El pobre va viendo como perros más jóvenes que han convivido con él van saliendo adoptados, mientras él continúa esperando porque nadie pregunta por él... Nosotros sabemos que es un perro fantástico y que quién lo adopte tendrá un compañero de vida extraordinario y un gran amigo... Si le queréis dar una nueva oportunidad a este perro de mirada tierna, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο