LEGO - Cat - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LEGO

Φυλή

Mestis siames

Μέγεθος

Μεσαίο

Ηλικία

10m 14d

Στο καταφύγιο από

14-12-2021

Χρώμα

Marró clar-Marró

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CLINICA

Αριθμός Εγγραφής

39284


Περιγραφή

CATALÀ:
En Lego és un cadellet que ha arribat amb molta por: és molt desconfiat i poc sociable. Busquem pel petit Lego una família amb experiència amb gats desconfiats que el vulgui ajudar a confiar. Si voleu saber més coses del Lego, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lego es un cachorrito que nos ha llegado con mucho miedo: es muy desconfiado y poco sociable. Buscamos para el pequeño Lego una familia con experiencia con gatos desconfiados que lo quiera ayudar a confiar. Si queréis saber más cosas de Lego, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο