LEO - Dog - 11pets: Adopt

Γεια σου! Με λένε

LEO

Φυλή

Mestis p.alemany

Μέγεθος

Μεγάλο

Ηλικία

5y 7m

Στο καταφύγιο από

05-12-2021

Χρώμα

Negre-Foc

Χώρα

Spain

Τοποθεσία

CCAAC BARCELONES

Αριθμός Εγγραφής

39248


Περιγραφή

CATALÀ:
En Leo és un gos preciós i molt bo. Està una mica desubicat al refugi, i d'entrada es mostra força nerviós, però estem segurs que en una casa i al costat d'una família que se l'estimi, serà un company de vida perfecte! Si esteu pensant en portar un amic de quatre potes a casa, val la pena que vingueu a conèixer al bo del Leo: no podreu evitar enamorar-vos d'ell!!! Si voleu saber més coses del Leo, podeu preguntar per ell prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Leo es un perro precioso y muy bueno. Está un poco desubicado en el refugio, y de entrada se muestra bastante nervioso, pero estamos seguros que en una casa y junto a una familia que lo quiera de verdad, será un compañero de vida perfecto! Si estáis pensando en llevar un amigo de cuatro patas a casa, merece la pena que vengáis a conocer al bueno de Leo: no podréis evitar enamoraros de él!!! Si queréis saber más cosas de Leo, podéis preguntar por él entrando en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Το προσωρινό μου Σπίτι:
Αριθμοί τηλεφώνου

Θέλεις να με βοηθήσεις;

Υιοθεσία

ή

Χορηγία

Πακέτα υιοθεσίας

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα πακέτα υιοθεσίας για αυτό το κατοικίδιο

Χρονολόγιο

Δε βρέθηκαν διαθέσιμα Timeline posts για αυτό το κατοικίδιο